សាច់ត្រីអណ្តែង
ដើមខ្ទឹមហាន់ទទឹងស្តើងៗ ពីរ ឬបីដើម មើមខ្ទឹមក្រហមហាន់ទទឹងស្តើងៗ ១ស្លាបព្រាបាយ រំដេងហាន់ល្អិត
ស្លាបព្រា ស្លឹកជីអង្កាមមួយ ឬពីរចានចង្កឹះ ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ល្អិត ២ស្លាបព្រា អង្ករលីងកិនអោយល្អិត
ពីរ បីស្លាប ម្ទេសម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាតូច ទឹកត្រីពីរស្លាប ទឹកក្រូចឆ្មារ ២-៣ស្លាប។ កោសរំអិលត្រីចេញ
រួចវះពោះលាងសម្អាតឲ្យបានស្អាត យកទៅអាំងអោយឆ្អិនល្មម ហើយបេះយកឆ្អឹងចេញរួចហាន់តូចៗ។ ប្រឡាក់សាច់ត្រី
ដែលហាន់រួចនេះជាមួយ អង្ករលីង ម្ទេសម៉ដ្ដ រំដេង ដើមខ្ទឹម និងស្លឹកក្រូចសើច។ ថែមទឹកត្រី
ទឹកក្រូចឆ្មារ ហើយរោយស្លឹកជីរអង្កាម ភ្លក្សអោយល្មមតាមត្រូវការ ទទួលទានជាមួយនឹងអន្លក់ខ្ចី
ដូចជាស្ពៃក្តោប សណ្តែកកួរ ត្រសក់ ជីរថ្ពាល់ត្រី និងជីរនាងវងជាដើម។
ភ្លាត្រីអណ្តែង
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ការសន្ទនារវាងណាវី និងបូណា
ការទៅលេងបុណ្យចូលឆ្នាំខ្មែរ នៅទីក្រុងឡូវែល រដ្ឋម៉ាសាឈូសិត ណាវី : សួស្ដីឆ្នាំថ្មី បូណា។ បូណា : សួស្ដីឆ្នាំថ្មី ណាវី។ ណាវី : បូណា! តើឯ...
No comments:
Post a Comment